Gimnazijos sporto aikštyno inauguracija

  • Paskelbta: 2024-05-29
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 29-osios vidurdienį įvyko gimnazijos sporto aikštyno inauguracija. Šis sporto kompleksas įveiklintas dar rudenį, ir bendruomenė galėjo įvertinti jo teikiamas galimybes. Simbolinis atidarymo ritualas surengtas kaip pasitenkinimo aikštyno kokybe ir dėkingumo Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyvai išraiška, mat savivaldybės vadovų ir specialistų pastangomis gimnazija ir įgijo modernią fizinio ugdymo bei sveikatinimo erdvę.

Šventėje Vilniaus miesto savivaldybei atstovavo Sporto ir sveikatingumo skyriaus vedėjas Edvinas Eimontas, patarėjas Rokas Germanavičius, vyresnysis specialistas Matas Jonuška, atvyko ir darbų rangovo vadovas.

Švečiai drauge su gimnazijos direktore Kristina Gudeliene perkirpo simbolinę juostelę, pagerbė gimnazijos išugdytus sporto meistrus, paskatino jaunuosius sportininkus sekti jų pėdomis, o gimnazijos ,,Papartėlio“ šokėjai ir instrumentinio ansamblio muzikantai sukūrė puikią nuotaiką.

Viešnagės gimnazijos šventėje atminimui svečiams jaunieji sporto entuziastai įteikė gimnazijos herbo ženklelius, o svečiai bendruomenei padovanojo įvairioms sporto šakoms skirtų kamuolių.

Aikštyno atidarymo šventė – trumpa ir smagi – baigėsi skanduote citius! altius! fortius!, bet sportinis šurmulys čia netils apskritus metus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos