KARJEROS SAVAITĖ

  • Paskelbta: 2021-05-13
  • Kategorija: Renginiai

2021 m. gegužės mėn. gimnazijos mokiniams rengiamos nuotolinės ugdymo karjerai paskaitos, skirtos asmeninėms kompetencijoms pažinti ir lavinti. 

     Bendrojo priėmimo 2021 m. į aukštąsias mokyklas tvarką pristatė VILNIUS TECH atstovė Valerija Bernotienė. Pristatymo metu buvo aptarta konkursinio balo sandara, įvairių studijų programų turinys bei studijų krypčių karjeros perspektyvos. Darnaus žmogaus centro vadovė Renata Škimelienė gimnazistams pristatė daugialypę žmogaus prigimtį. Lektorė supažindino su asmenybės intelektais, kurie svarbūs renkantis atitinkamas profesijas. III gimnazijos klasių mokiniams buvo skirta paskaita „Vienuoliktoko vasara: kaip pasirengti kitiems mokslo metams”. Lektorė Renata Škimelioenė dalinosi praktiniais patarimais, kaip efektyviai, derinant poilsį ir savęs pažinimo veiklas, prasmingai praleisti vasaros atostogas.

     Karjeros savaitės metu skaityti paskaitas buvo kviečiami ne tik profesionalūs lektoriai, universitetų atstovai, bet ir gimnazijos absolventai. Džiugu, kad Erasmus+ programą aptarė mokyklos absolventės Agnė Kudzmanaitė, Monika Kerpytė ir Ugnė Druktenytė pristatydamos teisės, verslo vadybos ir politikos mokslų studijas.

Istorijos vyresnysis mokytojas Deividas Krėpšta

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos