Susitikimas su MOKINIŲ TARYBOS ALUMNE

  • Paskelbta: 2023-11-29
  • Kategorija: Renginiai

Lapkričio 27 dieną į mūsų gimnazijos Mokinių taryba susitiko su Vilniaus universitete mediciną studijuojančia Roberta, buvusia ankstesnių metų Mokinių tarybos nare.‍

Roberta turi darbo Mokinių taryboje patirties, todėl noriai ja pasidalijo su naujai išrinktais nariais, siūlė ir skatino į tarybos veiklą įtraukti daugiau naujovių, greitai ir kokybiškai reaguoti į bendruomenės bei visuomenės aktualijas. Roberta patarė labiausiai rūpintis gimnazijos kultūra ir į bendruomenės veiklas įtraukti kuo daugiau mokinių. Studijuodama Roberta naudojasi gebėjimais ir įgūdžiais, išsiugdytais ne tik per pamokas, bet ir per bendruomeninę veiklą.

Ir universitete Roberta randa naudingos visuomenei veiklos: drauge su kitais studentais ji vyksta į mokyklas ir veda pirmosios pagalbos teikimo mokymus mokiniams. Tarybos nariai ketina suderinti su Robertos bendramokslių komanda tokį vizitą ir į mūsų gimnaziją, sugalvoti kitų mokiniams naudingų profesinio orientavimo renginių.

Dėkojame Robertai už puikią iniciatyvą ir džiaugiamės, kad mūsų gimnazija yra ta vieta, į kurią nori sugrįžti buvę mokiniai!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos