Kitokia pamoka su „Mokymų kodas“ vadove, mokymų trenere Diana Žiurlyte

  • Paskelbta: 2023-05-18
  • Kategorija: Renginiai

2023-05-17 dešimtokams vyko kitokia pamoka. Gimnazijoje lankėsi „Mokymų kodas“ vadovė, profesionali koučingo specialistė ICU, lektorė, mokymų trenerė Diana Žiurlytė vedė „Pažink save per kitus: improvizacijos ritmu“ užsiėmimą IIb klasėje.

Kaip teigia Diana Žiurlytė, užsiėmimo metu aktyvumas, iniciatyva, pasitikėjimas, drąsa dvelkė nuo kiekvieno dešimtoko. Pasitikėjimas vienas kitu, partnerystė, veidrodinis atspindys, juokas ir visiška improvizacija per dvi valandos pralėkė akimirksniu.

Kitas užsiėmimas su 6e mokiniais, kaip teigia mokymų trenerė, virto energija, greičiu, pastabumu ir plačiausiomis šeštokų šypsenomis.

Dešimtokai ir šeštokai žaisdami ir aktyviai dalyvaudami mokėsi pažinti save, pažvelgti į save iš šalies, mokėsi įvardyti, kokios stiprios jo paties savybės, mokėsi nustatyti ribas, kaip bendrauti su kitu, kiek pasitikėti kitu. Mokiniai labiau pažino klasės draugus, bandė juokauti taktiškai neįžeisdami kitų.

Taigi kitokios pamokos metu mokiniai patobulino komunikavimo, pažinimo, iniciatyvumo ir kūrybingumo, socialinę kompetencijas.

Informaciją parengė lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Violeta Juodelienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos