ĖJIMO MARATONAS

  • Paskelbta: 2022-09-26
  • Kategorija: Renginiai

Ėjimas keičia. Kūną. Protą. Aplinką. Mus. Ėjimas – tai būdas atsipalaiduoti, sumažinti stresą ir nerimą. Pažinti aplinką, save bei kitus.

Rugsėjo 26 – 30 d. gimnazijoje vyksta Atradimų savaitė, skirta Vilniaus miestui. Mokytojai Žydrūnei Kaukėnienei kilo idėja pakviesti pradinių klasių mokytojas (dalyvavo Violeta Jankauskienė 2a, Asta Mozurienė 2c ir Violeta Tiriuvienė 1d) bei mokinių  šeimas aktyviai ir prasmingai praleisti savaitgalį (rugsėjo 25 d.) dalyvaujant ėjimo maratone. Tikslas – ėjimo būdu atrasti naujas vaizdingas Vilniaus miesto vietas ir sužinoti kažką naujo.

Kas norėjo galėjo ne tik aktyviai praleisti laiką pasirenkant ėjimo distanciją (5 km, 10 km, 25 km), bet ir eiti už R. Kaukėno paramos fondą, kuris remia vėžiu sergančius vaikus ir apsivilkti spalvingus fondo marškinėlius. Mūsų gimnazijos bendruomenės nariai buvo  smagiai nusiteikę įveikti užsibrėžtus kilometrus. Ėjimo Vilniaus gatvėmis metu, pasipuošę vienodais marškinėliais, atrodėme kaip tikra komanda.  

Visi įveikę pasirinktą distanciją buvo apdovanoti medaliais, namo išsinešė ne tik gerus įspūdžius, bet ir medalius. Patirtais įspūdžiais dalinsimės visą Atradimų savaitę pamokų metu.

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Žydrūnė Kaukėnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos