KALĖDINIAI PATIEKALAI

  • Paskelbta: 2021-01-08
  • Kategorija: Renginiai

Kalendorinės šventės – Šv. Kūčios ir  Šv. Kalėdos – šventimo tradicijos bei tradiciniai valgiai. 8c ir 8d klasių mokiniai advento laikotarpiu susipažino su lietuvių liaudies kalendorinėmis šventėmis, jų šventimo tradicijomis bei tradiciniais valgiais. Mokiniai rinkosi gaminti vieną mėgstamiausią šventinį patiekalą, gilinosi į technologinius maisto ruošimo procesus, šventiškai serviravo stalą. Mokinius konsultavo technologijų mokytojos Lolita Petkevičienė ir Daiva Jarmalienė.

Nuoširdus ačiū mokinių tėvams, kurių pagalba ir patarimai padėjo mokiniams pagaminti skanius ir išvaizdžius gaminius.

Technologijų mokytoja metodininkė Lolita Petkevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos