KETVIRTŲ KLASIŲ KALĖDINĖS ŠVENTĖS

  • Paskelbta: 2020-12-14
  • Kategorija: Renginiai

Skuba atskuba Kalėdos… Nesvarbu, kad šiais metais jos bus kiek kitokios, gal ne tokios linksmos, gal ne tokios triukšmingos. 

Nuo Advento pradėjome laukti gražiausios metų šventės – Kalėdų. Prieškalėdinis laikotarpis visad būdavo ypatingas. Šiais metais pradinio ugdymo 4ad, 4b, 4c, 4d klasių mokiniai kartu su tėveliais ir mokytojomis paruošė advento kalendorių. Kiekviena diena prasidėdavo advento kalendoriaus dienos mintimi, palinkėjimu, pvz.: Kalėdos – tai ne dovanų išpakavimas, tai širdies atvėrimasKiekvieną kartą, kai mylime, kiekvieną kartą, kai duodame, yra KalėdosKalėdos yra puikus laikas sustotiO sustojus pamatyti tuos, kurie yra šaliaŠiltas apkabinimas yra tobula Šv. Kalėdų dovana; ir pan. Kiekviena diena taip pat turėjo ir gerumo užduotį.

Gruodžio 11 d. buvo ypatinga. Tėveliai mokiniams paruošė kalėdinį stalą, o kalėdinė viktorina padėjo prisiminti bei pagilinti žinias apie Kūčių ir Kalėdų papročius, tradicijas. Kiekvienas mokinys galėjo dalyvauti Talentų šou programoje: šokti, dainuoti, groti, šmaikščiai papasakoti anekdotą ar užminti mįslę. Smagiausios akimirkos – keitimasis dovanėlėmis. Palinkėję vieni kitiems ramaus Kūčių vakaro ir gražių Šv. Kalėdų bei Naujųjų metų, mokiniai pajuto Kalėdų dvasią ir bendrumo dvasią.

Pradinio ugdymo vyresnioji mokytoja Violeta Jankauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos