GRAŽIAUSIO PYRAGO KONKURSAS

  • Paskelbta: 2020-11-16
  • Kategorija: Renginiai

Šių metų lapkričio 6 – 10 dienomis gimnazijos oficialioje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje vyko ,,Gražiausio pyrago‘‘ konkursas, rengiamas gimnazijos Mokinių tarybos.

Konkurso idėja kilo gimnazijos Mokinių tarybos pirmininkei III gimnazijos klasės mokinei Mingailei Stanionytei, kurią įkvėpė lapkričio 6-ąją Lietuvoje minima Pyragų diena. Dėl karantino apribojimų Mokinių taryba nusprendė renginį perkelti į virtualią erdvę – gimnazijos „Facebook“ paskyrą, kurioje turime gan gausią auditoriją. Renginio tikslas buvo ne tik skatinti mokinių kūrybingumą, linksmai ir produktyviai praleisti laiką drauge karantino metu, bet ir auginti gimnazijos socialinių tinklų auditoriją.

Dalyvauti buvo kviečiami visi gimnazijos bendruomenės nariai. Konkurso sąlygos buvo paprastos: iškepus savo mėgstamiausią pyragą reikėjo jį originaliai papuošti, o kepinio nuotraukas su trumpu komentaru, kodėl dalyvis(ė) pasirinko būtent šį pyragą, atsiųsti elektroniniu paštu Mokinių tarybai. Gautas nuotraukas bei pasakojimus Socialinių tinklų komitetas pasidalijo gimnazijos „Facebook“ paskyroje, ir kiekvienas puslapio sekėjas galėjo balsuoti už gražiausią ir originaliausią pyragą. Per 24 val. daugiausiai „patinka“ paspaudimų surinko 7B klasės mokinio Domanto Kiburio mandarinų-varškės pyrago nuotrauka. Antrą vietą konkurse užėmė II gimnazijos klasės mokinė Urtė Paulauskaitė ir jos karamelinis pyragas su obuoliais, o trečią prizine vieta džiaugėsi III klasės gimnazistė Paulina Polubechinaitė, iškepusi varškės pyragą. Mokinių taryba nuoširdžiai dėkoja ir kitiems konkurso dalyviams: III gimnazijos klasės mokiniams Gintarui Paužai, Mingailei Stanionytei, Aurelijai Dudaitei bei Justinai Abramauskaitei.

Šio renginio rezultatai  pradžiugino bendruomenės narių aktyvumu: sulaukta nemažai dalyvių, balsavo ir mokytojai, ir mokiniai, ir tėvai. Po renginio apklausti dalyviai ir konkurso stebėtojai teigė, kad toks konkursas, ypač vykęs karantino laikotarpiu, praskaidrino bendruomenės narių kasdienybę bei suteikė gerų emocijų. Nugalėtojams virtualiu būdu įteikti diplomai, o kitiems dalyviams – padėkos raštai.

Gimnazijos gyvenimas socialinėje erdvėje plečiasi ir darosi vis aktyvesnis. Kviečiame sekti Vilniaus Abraomo Kulviečio klasikinę gimnaziją ir „Instagram“ socialiniame tinkle. Šioje platformoje vykdomos apklausos bei konkursai, skelbiama aktuali informacija, interviu su mokiniais. Laukia tikrai daug įtraukiančių veiklų!

https://www.instagram.com/vakkg_/

Vilniaus Abraomo Kulviečio klasikinės gimnazijos mokinės Karolina Gudanaitė (IIID) ir Gustė Godliauskaitė (IIIC)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos