Džiaugiamės gimnazijos Direktorės apdovanojimu!

  • Paskelbta: 2022-10-18
  • Kategorija: Padėkos

Vietos savivaldos dienos proga Fabijoniškių seniūnaičių Vidos Navickienės ir Emilio Misiulio teikimu Vilniaus Abraomo Kulviečio klasikinės gimnazijos direktorė Kristina Gudelienė buvo nominuota Vilniaus miesto savivaldybės konkursui ir vienbalsiu vertinimo komisijos sprendimu tapo Vilniaus miesto savivaldybės apdovanojimo – atminimo ženklo „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai“ laureate.

Per iškilmingą apdovanojimų ceremoniją spalio 10-ąją, Vietos savivaldos dieną, Vilniaus rotušėje iškilioms Vilniaus asmenybėms, tarp jų ir Kristinai Gudelienei, įteikti atminimo ženklai, diplomai, surengtas šventinis koncertas.

Pasak Direktorės, šis apdovanojimas jos asmenyje skirtas visai gimnazijos bendruomenei: mokiniams – už gerus ugdymosi pasiekimus, mokytojams – už kantrų savo misijos vykdymą, mokinių tėvams – už įsitraukimą į gimnazijos veiklas ir rūpesčius. Direktorė visiems jiems dėkinga už tai, kad gimnazija yra moderni, pažangi ir geba pateisinti visuomenės lūkesčius.

Gimnazijos bendruomenė didžiuojasi savo lydere ir nuoširdžiai sveikina sulaukus tokio reikšmingo įvertinimo! Tikime, kad šis apdovanojimas įkvėps Jus, gerbiamoji Direktore, inicijuoti naujus bendruomenės darbus ir sėkmingai įveikti visus iššūkius!

Vietos savivaldos dieną – apdovanojimai už nuopelnus Vilniui: https://vilnius.lt/lt/2022/10/10/vietos-savivaldos-diena-apdovanojimai-uz-nuopelnus-vilniui/

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos